Ajuts aerotermia, carregador cotxe electric i fotovoltaica

Ajuts aerotermia, carregador cotxe electric i fotovoltaica

SUBVENCIONS AEROTERMIA

PREE5000 per municipis de menys de 5000 habitants. Estan destinades per habitatges unifamiliars i edificis de tot tipus. Quedan uns 7 milions. El termini és fins al 31/12/2023.

 

 

SUBVENCIONS PUNTS DE RECÀRREGA

 

En l'actualitat existeix un pla de subvencions al qual els nostres clients es poden acullir. Aquest pla és el Moves III que és el més recent i finalitzarà el decembre del 2023.

  • El Moves III:
    En particulars es pot subvencionar fins un 70% de l'import de la factura, però també es s'hi poden acullir: autònoms, empreses, comunitat de veïns i entitats públiques. ¡Actualment, quedan uns 20 milions per a la instal·lació de punts de recàrrega!

 

PROGRAMES NEXT GENERATION PER INSTAL·LACIONS D'AUTOCONSUM RENOVABLES

 

Actualment, la majoria d'aquests programes estan esgotats, però fem les sol·licituds per si ens amplien els fons. El termini és fins el 31/12/2023.

  • Programa 1: enfocado al sector servicios de instalaciones de autoconsumo con o sin acumulación de energía y de instalaciones térmicas renovables (subvenciones aerotermia).

  • Programa 2: enfocado a otros sectores productivos que no sean del sector servicios de instalaciones de autoconsumo con o sin acumulación de energía e instalaciones térmicas renovables (subvenciones aerotermia).

  • Programa 3: enfocado a la incorporación de acumulación de energía de los programas 1 y 2.

  • Programa 4: enfocado al sector residencial, administraciones y tercer sector de instalaciones de autoconsumo con o sin acumulación de energía e instalaciones térmicas renovables (subvenciones aerotermia).

  • Programa 5 y Programa 6: son para otras tecnologías.

 

Hay un total de 6 programas diferentes. En estos momentos no hay presupuesto, pero es susceptible de ser ampliado. Se puede hacer la solicitud igualmente.

 

 

PER A MÉS INFORMACIÓ PODEU ENTRAR AL WEB DEL ICAEN: https://icaen.gencat.cat/ca/energia/ajuts/index.html